Totaltruck

Totaltruck

Totaltruck A/S er en førende gaffeltruck-virksomhed beliggende på Fyn. Med et solidt ry som Fyns største gaffeltruck-specialist har virksomheden etableret sig som en pålidelig leverandør af nye og brugte gaffeltrucks samt et omfattende udvalg af service- og reparationsydelser.

Virksomheden tilbyder et bredt sortiment af gaffeltrucks fra anerkendte producenter, der opfylder forskellige behov og budgetter. Fra små elektriske gaffeltrucks til tunge industrielle modeller tilbyder Totaltruck A/S et omfattende udvalg af løsninger til materialhåndtering.

Ud over salg af gaffeltrucks prioriterer Totaltruck A/S også kundetilfredshed gennem sin dedikerede service- og reparationsafdeling. Deres team af erfarne teknikere og mekanikere står klar til at udføre alt fra rutinemæssig vedligeholdelse til omfattende reparationer, alt sammen med fokus på at holde kundens udstyr kørende effektivt og sikkert.

Med fokus på kvalitet, pålidelighed og kundeservice har Totaltruck A/S etableret sig som en betroet partner for virksomheder på Fyn og i hele Danmark, der har behov for pålidelige løsninger til deres materialehåndteringsbehov.

 


https://www.totaltruck.dk
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!